Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Anıl Altan, ikiz kızlarına yıllar sonra okuyacakları tavsiyeler verdi!

Anıl Altan, ikiz kızlarına yıllar sonra okuyacakları tavsiyeler verdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan, ikiz kızlarının dünyaya gelmesinin mutluluğu içinde…

Alin ve Lina ismini verdikleri ikiz kızları ile pozlarını instargam hesabından sıklıkla paylaşan Anıl Altan, MAG dergisinin Haziran sayısına konuştu.

“ Bence kızlarımı kıskanacağım” diye konuşan Anıl Altan, “Kızlarımın güçlünün değil haklının yanında duracağına eminim” diyerek gelecek yıllarda kızlarının okuyacağı cümleler kurdu.

Baba olmanın çok güzel bir duygu olduğuna ve hala idrak etmekte zorlandığını ifade eden Anıl Altan, ilk Babalar Günü heyecanını da yaşıyor.

İkiz bebek sahibi olacaklarını dört ay sonra öğrendiklerini söyleyen sevilen oyuncu, “ Pelin ilk doktora gittiğimizde aslında görmüş ve o zamanki doktorumuzu uyarmıştı. Ancak doktorumuz lekedir demişti. Ben askere gidip geldikten sonra tekrar doktora gittiğimizde tekil gebelik olarak bildiğimiz hamilelik süreci ikiz bebeklerimizin olacağını öğrenmemiz ile perçinlendi” diyerek hamilelik sürecinde başlarından geçen ilginç olayı anlattı.

Anıl Altan, ikiz kızlarına yıllar sonra okuyacakları tavsiyeler verdi! 7

Anıl Altan, kızlarına ilettiği duygu dolu ilk Babalar Günü mesajında şunları söyledi:

“Hep doğru yolda, güçlünün değil haklının yanında yürüyorsunuzdur buna eminim. Sizleri çok seviyorum ve her zaman her durumda yanı başınızdayım. Benimle her şeyi paylaşabilirsiniz güzel kızlarım. Sizi her zaman canından çok seven babanız”