Ana sayfa Dizi Haberleri Anne dizisinde Şule’nin nasıl bu hale geldiği konuşuluyor!

Anne dizisinde Şule’nin nasıl bu hale geldiği konuşuluyor!

tarafından ker_def

anne5

Şule tüm bu olaylardan sonra Bodrum’a yerleşip orada yeni bir düzen kurmaya karar verdi. Neden Bodrum diye düşündüğümde en çok oradayken kızına ihanet ettiği içindir belki dedim. En çok orada vicdan azabı çekti, en çok oradayken Şule’nin Melek için gözyaşı döktüğünü gördük. Belki düzenli bir hayat kurup kızını yanına alır, geçmişteki izlerinden kurtulur. Tabii o Bandırma soğuğundan kaçmak için Bodrum’u tercih ettiğini söyledi. Cengiz’in hala hapiste olduğunu düşünerek eşyalarını almak için misafir kaldıkları eve giden Şule bir acı gerçekle de orada yüzleşti ve Cengiz’le karşılaştı. Psikopat Cengiz, Şule’nin o hapisteyken eve uğramadığını öğrenince çıldırdı ve Şule’nin gazeteci Ali’yle görüştüğünü ve onun evinde kaldığını öğrendi. Şule’nin gazeteci Ali’de kalmasının ona göre tek bir sebebi olsa da o sebep bambaşka bir sürprizdi. Sürprizin ismi ‘Melek yaşıyor’du. Bu gerçekle şaşkın şaşkın Şule’nin suratına bakakalan Cengiz acaba şimdi ne yapacak? Melek’e zarar vermesin de cehenneme kadar yolu var.

anne1

 

Gönül Hanım.. Hala hastaneye gitmediniz, gözümden kaçtı zannetmeyin. Vallahi o karaciğer nakli başınıza dert olacak, benden söylemesi. Kızını nasıl koruyor, nasıl sahip çıkıyor, kıyamam. Zeynep’le Melek ondan bir adım uzaklaşacaklar diye aklı çıkıyor. Melek’i de adeta torunu yerine koydu. Onu mutlu etmeyi çok seviyor. Kızına yaptığı veya yapamadığı, içinde kalan ne varsa her şeyi onunla paylaşıyor. Dizinin sonunda yaptığı örgü bilekliğin aynısını zamanında Zeynep’e de yapmış. Ah Gönül Teyzem. ‘Ben söyleyemem kızım annen olduğumu, sen anla’ durumlarına mı girdin? Zeynep o bilekliği görünce puzzle parçalarını yavaş yavaş birleştirmeye başladı. Gün gelecek ve Zeynep Gönül Hanım’ın hayatını öğrenmek isteyecek. Çok az kaldı, hissediyorum.

Her bölüm biraz daha beni kendine bağlayan bu dizide, bakalım bizleri neler bekliyor. Daha nelere şahitlik edeceğiz kim bilir. Görüşmek üzere, sevgiyle kalın.

Ekranella