Ana sayfa Dizi Haberleri Anne dizisine dünyanın farklı ülkelerinde öyle büyük ilgi var ki, şaşırırsınız!

Anne dizisine dünyanın farklı ülkelerinde öyle büyük ilgi var ki, şaşırırsınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016-2017 yıllarında izleyicilerle buluşan Anne dizisinin yarattığı etkinin büyüklüğü sizleri şaşırtacak.

Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslateri, Berkay Ateş, Can Nergis, Ahsen Eroğlu, Meral Çetinkaya, Serhat Teoman gibi önemli isimlerin yer aldığı Anne dizisi sadece ülkemizi değil dünyayı da çok etkiledi.

Dizide Ali Tezel olarak izlediğimiz Can Nergis, Anne dizisinin dünyanın farklı ülkelerinde deli gibi izlendiğini anlattı.

Nergis, tv 100 kanalında Cengiz Semercioğlu’nun konuğu oldu ve şu açıklamayı yaptı:

“Uzakdoğu’da 2-3 yıldır Türk dizileri çok ilgi var. Güney Amerika’da çok var. Bütün İspanyollar (İspanyolca konuşan ülkeler) deli gibi bizleri izliyor. Balkanlar’da çok yoğun var. Endonezya deli gibi izliyor. Annem için Endonezya, Güney Amerika kilit yani. Tayland’da o kadar derin değil. Benim hanım Balkanlar’dan (Sırp) biliyorsunuz. Annem’i orada her gün 30 dakika veriyorlar. İnsanlar bekliyor. Çünkü 30 dakikada nesini anlayacak ki? Biz kaç saat izliyoruz. Daha çok ekranda tutuyor insanı.Orada teyzeleri falan anlatamayacağım.”

Annem dizisini birçok ülkede pür dikkat izleyenler olduğunu ve heyecanla her gün beklediklerini anlatan Can Nergis, 30 dakikalık bölümlerin günlük dizi formatında sunulduğuna değindi.

Bilindiği üzere Can Nergis’ni eşi Yelena, Sırp asıllı… Çiftin bir de 2 yaşından büyük kızları bulunuyor.