Ana sayfa Kadın Haberleri Anneannesini kaybeden Pınar Deniz, koronavirüs gerçeğini haykırdı!

Anneannesini kaybeden Pınar Deniz, koronavirüs gerçeğini haykırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterine hayat veren ünlü oyuncu Berker Güven, youtube’da yaptığı sohbet programına bu sefer de Pınar Deniz’i konuk etti. Elde edilen gelirin Ahbap derneği aracılığı ile koronavirüsten zarar görenlere aktarıldığını belirten Berker Güven, Pınar Deniz röportajında eğlenceli anlar yaşattı.

Evde olduğunu, vakit geçirmenin yollarını bulmaya çalıştığını anlatan Pınar Deniz, “Spor yapmıyorum, çok iyi yemek yiyorum.Kitap okuyorum.Yemek yapıyorum” diye konuştu. Bazı kişilerin evde hareket etmeden zayıfladığını anlatan Pınar Deniz’in şaşkınlığı daha da arttı.

Berker Güven evde kaldığı bu süreçte pek hareket etmediğini ama zayıfladığını anlattı. Güven, “Ben de zayıfladım. Hareket etmedikçe zayıflıyorum. Nedenini bilmiyorum” dedi.

Evde kurabiyeler yapan ve çok yediğini de ifade eden Pınar Deniz, “Belki geçirdim bu arada. Çünkü ailemin çoğu pozitif idi ve karantina altındaydı” dedi. Anneannesinin vefatı nedeniyle arkadaşına başsağlığı dileyen Berken Güven, prosedür olarak neler yaşandığını anlatmasını istedi.

Pınar Deniz, virüsün o kadar hızlı bir şekilde yayılmasına şaşırdıklarını, bir anda bütün ailesinin hastalanmaya başladığını söyleyerek,bu gerçeği herkese net bir şekilde duyurdu.

Pınar Deniz, “Daha o zaman çok fazla vaka olmadığı için durumun tam ciddiyeti içinde değildi. İlk çektiğim video vardı, tamamen panikten çektiğim bir videoydu. Anneannem rahatsızlandı ve hastaneye götürdük. Anneannemin zaten hastalığı ve yaşı vardı, 81 yaşındaydı. Çok ateşliydi, öksürüğü vardı, direkt yoğun bakıma alındı. Temas ettiği kişileri çağırdılar. Annem, teyzem, babaannem aynı anda karantina altına alındı.O kadar hızlı bulaşıyor ki, inanılmaz bir şey. Bizim ailenin çoğunluğu, bir anda herkes hasta olmaya başladı.Çoğunluğu ayakta atlattı. Herkes çok panik içinde. Panik yapmak bu süreci daha da zorlaştırıyor” açıklamasını yaptı.

Kendisinin de panik olduğunu ifade eden, yemek yiyemediğini, hayatının en kötü günleri olduğunu ve geçtiğini anlatan Pınar Deniz, herkese test yapıldığını ve hepsinin de pozitif olduğunu anlatan oyuncu, 11 gün karantina altında kaldıklarını, çok zor bir süreç olduğunu ifade etti.

Psikolojik olarak çok yıpratıcı olduğunun altını çizen oyuncu, şu anda bütün arkadaşlarının benzer durumlar olunca kendisini aradığını ve yardımcı olmaya çalıştığını anlattı. Bu süreçte motivasyonun çok önemli olduğunu ve bu süreçte insanın kendisini çok kötü hissettiğini sözlerine ekledi.

Annesinin bir ara çok kötü olduğunu,ateşinin çıkmadığını ama çok üşüdüğünü,halsiz olduğunu anlatan Pınar Deniz, 83 yaşındaki babaannesinin burnunun bile akmadığını ama onun erken teşhis nedeniyle daha rahat atlattığını ifade etti.

Pınar Deniz ile Berker Güven’in sohbetini videodan izleyebilirsiniz.