Ana sayfa Dizi Fragmanları Alef 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Alef 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her cevap yeni bir soru ortaya çıkarıyor. BluTV ve FX ortak yapımı Alef, yeni bölümüyle cuma 21:30’da BluTV’de izleyicilerle buluşacak.Aynı ana FX kanalında da yayınlanan Alef dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başarılı oyunculukları takdir görüyor. Dizinin 4. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

İlk 3 bölümde diğer başrol oyuncusu Melisa Sözen çok kısa bir süreliğine ekrana yansıdı. Cinayetleri aydınlatma noktasında hala en başta yer alan Settar ve Kemal, bu süreçte sadece katilin peşinden gitmiyor, aynı zamanda hayatlarının pek de bilinmesini istemeyen yönlerini de yansıtıyor. Settar ve Kemal’in hayatlarında yaşadıkları trajediler de izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

24 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 4. bölüm heyecanla beklenirken, katile dair hiçbir ipucu bulunamadı.Mezarlık sahnesinde Kemal’in düştüğü durum izleyicileri heyecanlandırırken, katilin bu sahnede gözüken kişi olup olmadığı da merak ediliyor.

Mistik bir polisiye yapım olan Alef’te heyecan git gide artarken,çekim kalitesi ve farklı açılardan hikayenin gelişiminin gösterilmesi izleyicilerde ciddi etkiler de bırakıyor.