Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken’in final bölümünü bekleyenlere kötü haber!

Annemizi Saklarken’in final bölümünü bekleyenlere kötü haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com – Star TV’de bir süre önce yayınlanmaya başlayan ancak reytinglerini bir türlü düzeltemeyen Annemizi Saklarken dizisi bir sonraki bölümünde final yapacak. Bu akşam yayınlanması beklenen final bölümünü bekleyenlere tatsız bir haber var.

Star TV’nin özellikle ezber bozan hikayesi nedeniyle çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Annemizi Saklarken’in izleyicileri, ani final kararıyla sarsılmıştı. Geçen hafta dizinin sekizinci bölümüyle final yapacağı açıklanmıştı. Sekizinci yani final bölümü de bu akşam yayınlanacaktı.

Ancak göre bu akşam yayınlanması beklenen final bölümü yayın akışından çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 22.00’da özel yayın ile ekrana gelecek olması nedeniyle bu erteleme yaşandı. Dizinin sosyal medya hesabından 8. ve final bölümünün 2 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Annemizi Saklarken’in final bölümünü bekleyenlere kötü haber! 7

Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı, Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi usta oyuncuların eşlik ettiği Annemizi Saklarken daha ilk bölümüyle reytinglere çok zayıf bir giriş yapmıştı. Dizi ekibi, diğer tüm yapımların tatil yaptığı yılbaşında bile çalışmayı tercih etmiş, bu süreçte ekrana yeni bölüm getiren tek dizi olmuştu.

Dizi her ne kadar çok iyi reyting alamasa da belirli bir izleyici kitlesi vardı. Dizinin sona ermesine üzülen bu kitle bir de final görememe ihtimaliyle karşılaşınca daha büyük tepki gösterdi.

Annemizi Saklarken, klişeden uzak hikayesi ile izleyicileri tarafından büyük beğeni alan, çok farklı bir işti. Fakat başarılı oyunculuk ve farklı hikaye maalesef yeterli olmadı ve Annemizi Saklarken dizisinin finaline karar verildi.