Ana sayfa Sinema Aras Bulut İynemli ve Deniz Baysal ile çok dokunaklı bir proje geliyor!

Aras Bulut İynemli ve Deniz Baysal ile çok dokunaklı bir proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uçankuş TV’ye konuşan Deniz Baysal, Aras Bulut İynemli ile birlikte rol alacakları Yedinci Koğuştaki Mucize isimli film hakkında da bilgiler verdi.

Baysal, “Çok güzel bir film. Okuma provalarımız devam ediyor. Haziran sonunda başlıyoruz çekmeye. Çok güzel çok dokunaklı bir baba – kız filmi olacak” dedi.

Söz dizisinin final yapmasına üzüldüğünü belirten Deniz Baysal, “Ben her çalıştığım işte üzülüyorum çünkü emek veriyorsunuz, bazen evden daha fazla vakit geçiriyorsunuz ekiple. O yüzden çok üzücü oluyor benim için. İster 4 bölüm sürsün, ister 30 bölüm sürsün benim için fark etmiyor” ifadelerini kullandı.

Nişanlısı Barış Yurtçu’nun yoğun program nedeniyle kendisine destek olduğunu aktaran Deniz Baysal, güzel bir iş gelmesi durumunda 6 Eylül’deki nikahlarından sonra projede yer alabileceğini söyledi.

Yedinci Koğuştaki Mucize Filmi Hakkında:

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturuyor.

Etkileyici ve sıcak bir senaryoya sahip olan film; bir baba ile kızının umut dolu, mucizelere dayanan hikayesini beyazperdeye aktaracak.

Yedinci Koğuştaki Mucize’nin, Muğla ve İstanbul-Beykoz’da özel olarak kurulacak platoda gerçekleşecek.