Ana sayfa Sosyal Medya Arda Kural’ı çok hor gördüler, yargılı bakışlar çok ağır geldi!

Arda Kural’ı çok hor gördüler, yargılı bakışlar çok ağır geldi!

tarafından ker_def

Arda Kural’ın Tutunamayanlar dizisinde yeniden oyunculuğa başlaması popülerliğini artırdı. Hem haberlerde yer aldı hem de özel röportajlar vermeye başladı. Posta gazetesine konuşan Kural, 10 yıl aradan sonra ekrana dönünce bir anda kıymete bindi. Bir dönem Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi de gören oyuncu, mücadelesini hiç bırakmadı. Hayat ile yaşadığı çatışmadan asla vazgeçmedi.

Röportajında “Her şey insan için” diyen Arda Kural, kimsenin de kendisine bir şey olmayacağı düşüncesinde olmaması gerektiğini anlattı. Kural, “Ben hayatı çok zorladım. Bu da insanı hasta ediyor. Kendimi camiada yalnız hissediyordum. Kimse bana kızmasın ama bu camia dürüst değil. Ben o sahteliğin içinde daha fazla yer almak istemedim” diyerek hem öz eleştiri yaptı hem de dizi dünyasının hiç de dışarıdan göründüğü gibi toz pembe olmadığını anlattı.

Arda Kural, varoşta büyüyen ve o kitle tarafından da yıldızlaştırılan bir isim. Kendisinin ne olduğunu iyi biliyor. Kural, “Ama camiadaki memnuniyetsizliğimi dile getirdiğimde rahatsız oldular” diyerek de üzerine gelindiğine değindi.

Arda Kural'ı çok hor gördüler, yargılı bakışlar çok ağır geldi! 7

Arda Kural’ın şu sözleri çok düşündürücü: “Sette namaz kılıyordum ve herkes bana garip garip bakıyordu. Yoga da yapıyordum. Benim nasıl rahatladığım kimseyi ilgilendirmez ama yargılı bakışlar, hor görmeler başladı.

Belki de görüntümle uyuşturamıyorlardı o halleri. Umursamamak lazımdı ama ben çok kafaya taktım. Bir süre sonra toplumun değişmesi gerektiğine ya da benim topluma uyum sağlamam gerektiğine inandım. Kendimi yenilenme sürecine aldım. Bunu yaparken de fazla derinleştim.”