Ana sayfa Güncel Haberler Arda Kural yeniden setlerde hem para hem aşk arıyor!

Arda Kural yeniden setlerde hem para hem aşk arıyor!

tarafından ker_def

10 yıl aradan sonra TRT1 ekranında yer alan Tutunamayanlar dizisine katılan ünlü oyuncu Arda Kural, sıkıntılarını atlattı ve artık setlere geri döndü. Sıkıntılı geçen dönemde annesi ve kardeşinin desteği ile ayakta alan oyuncu, artık para kazanmak ve kendi hayatını yeniden kurmak amacında.

Posta gazetesine konuşan Arda Kural, setleri çok özlediğini söyledi. Tutunamayanlar dizisinin setinde çekimlere başlayan oyuncu,önümüzdeki bölümlerde ekranda yerini alacak.

Kural, “İlk günkü gibi heyecan duydum. Bu camiaya dönmeye ne kadar hazır olduğumu çok daha iyi anladım. Dizinin isimi de ‘Tutunamayanlar’ olduğundan kendi hayatımla dizi arasında bir bağ kurdum” açıklamasını yaptı.

Kameralar önünde büyüyen bir isim olan Arda Kural, biraz kilo aldı ama bu durumdan dolayı pek de kaygılı değil.

Hayatında bir aşka ihtiyacı olduğunu da anlatan oyuncu, “Çok büyük derinlikte bir aşk yaşamak istiyorum. Aşka hazırım” mesajı verdi.

Arda Kural’ın babasız büyümesinin sonuçlarının ne kadar ağır olduğunu sözleri çok iyi anlatıyor: “Bütün mesele işte bu. Babam olmadığı için yaşamın içinde kendimi uygulamalı olarak yetiştirmek zorunda kaldım. Anne bir yere kadar… Ben bir erkeğim, o bir kadın. Babam olsa öz güvenim daha fazla olabilirdi. Dağılmamış bir ailede, sevgiyle büyüyen çocuklar hep daha farklı olur.

Sırtımı yaslayabileceğim bir güç yoktu. Ben olgun değildim ve daha o yaşta sorumluluklarım çok yüksekti. Bunlar bocalamama sebep oldu. Hem kendimi hem kardeşimi yetiştirmek zorunda kaldım. O bana emanetti. Benim hayatım zordu. Yine de iyi atlattım.”