Ana sayfa Dizi Haberleri Arif ve Nazım karakterleriyle akıllara yazılan Feyyaz Duman kariyerinde bir ilke imzasını atacak!

Arif ve Nazım karakterleriyle akıllara yazılan Feyyaz Duman kariyerinde bir ilke imzasını atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Arif karakterinden önce Feyyaz Duman’ın sınırlı sayıda kişi tanıyordu. Ancak son 5 yıl içinde birbiri ardına projelerle izleyicileri şaşırtan Feyyaz Duman, yeteneklerini sergiledikçe de hayran sayısını artırdı.

Yurt dışında da tanınan Türk oyuncular arasına giren, Kadın dizisindeki Arif karakteri unutulmayan oyuncu, son dönemde birbiri ardına projelerde yer alıyor. Baraj dizisindeki Nazım karakterinde yine başarılı çıkış yapan oyuncu, geride bıraktığımız sezona Yalancılar ve Mumları dizisiyle başlamıştı. Ancak bu projenin beş bölüm sürmesi talihsizliği ile karşılaşan oyuncu, daha sonra da Oğlum dizisiyle Show TV ekranında yer alarak sezonu iki proje ile tamamladı.

Birçok teklif alan ve bunlar arasında Gönül Dağı dizisindeki başarısıyla öne çıkan Köprü Film’in Modern Doğu Masalı’nı kabul eden Feyyaz Duman, böylelikle ilk dijital dizi deneyimini de yaşamış olacak.

Arif ve Nazım karakterleriyle akıllara yazılan Feyyaz Duman kariyerinde bir ilke imzasını atacak! 7

Çekimleri başlayan ve bir yol hikayesi olarak öne çıkan Modern Doğu Masalları, TRT Dijital’de yayınlanacak ve 8 bölüm olarak planlandı. Oyuncunun Eylül ayında başlayacak olan kış sezonu için de teklifler aldığı ve değerlendirme aşamasında olduğunu da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Arif, Nazım ve Tuğrul karakterleri ile birbirinden çok farklı kişilikteki karakterleri başarıyla canlandıran Feyyaz Duman’ın ilk dijital dizisindeki Halil karakterinin detayları da merakla bekleniyor.

Feyyaz Duman, bir dönem sadece sinema filmlerini kabul ederdi. Ancak son yıllarda üst üste gelen dizi tekliflerini de değerlendirerek kariyerinde önemli bir açılım yaptı. Bu değişimin altındaki nedenlerin başında ise izleyicilerin kendisini ekranda görme isteği de rol oynuyor. Oyuncu, sosyal medya ortamında da başarılı rolleri ile hayran sayısını artırıyor ve yüksek etkileşimler alarak da bu alanda da öne çıkıyor.

Feyyaz Duman’ın birçok oyuncuya göre geç gelen şöhreti iyi taşıdığını da söylemek gerekiyor.