Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’ın kariyer yolculuğuna bakınca Sıla Türkoğlu’nun ayrılık kararı daha da çok anlam kazanıyor!

Özge Yağız’ın kariyer yolculuğuna bakınca Sıla Türkoğlu’nun ayrılık kararı daha da çok anlam kazanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Özge Yağız ismini dizi hayranları Adını Sen Koy ve ardından da Yemin isimli günlük dizilerle tanıdı. Kariyerinin ilk dönemlerinde haftalık dizilerden ziyade, günlük yapımlarla adını duyuran Özge Yağız’ın kariyer adımları, şimdi Sıla Türkoğlu’nun da yeni attığı adımlar düşünüldüğünde bir hayli anlamlı mesajlar veriyor.

Özge Yağız’ın özellikle Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisi ile geçirdiği başarılı iki sezonun ardından aldığı ayrılık kararı çok konuşulmuştu. Bugünlerden geriye bakıldığında Yemin dizisinden ayrılmak öyle kolay bir karar değildi. Çünkü başarılı olduğu bir işten ve dünyanın farklı ülkelerine yayılan bir diziden ayrılmak cesaret işiydi.

Özge Yağız bu cesareti sergiledi ve son 2 yıllık dönemde de üst üste yeni projelerde yer alarak ismini piyasada daha güçlü şekilde konumlandırdı. Ayrıca Özge Yağız, sosyal medyada da güçlü bir destek buldu ve hayranları her kararında onu destekleyen adımlar atarak, sosyal medyada gündemde kalmasını sağladı.

Özge Yağız'ın kariyer yolculuğuna bakınca Sıla Türkoğlu'nun ayrılık kararı daha da çok anlam kazanıyor! 8

Şimdi de benzer bir süreci Sıla Türkoğlu’nun yaşadığını gözlemlemekteyiz. Genç oyuncu da son 1 yıllık dönemde sosyal medyada çok etkili bir çıkış sergiliyor. Hatta Temmuz ayının ilk haftasında en çok konuşulan kadın oyuncu araştırmasında Ebru Şahin’in bile önüne geçerek birincilik elde eden Sıla Türkoğlu’nun en önemli şanslarından birisi de hayranlarının sunduğu güçlü destek.

Yemin gibi Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisinde parlayan Sıla Türkoğlu, aynı Özge Yağız gibi ayrılık gibi çok zor bir karar aldı. Yapımcısı ile sorunlu bir dönem da yaşayan Sıla Türkoğlu, bu kararından da geri dönüş yapmadı. Hayranlarının desteğini de yanına alan Sıla Türkoğlu’nun yaşadıkları aslında Özge Yağız’ın iki yıl önce yaşadıklarını çok benziyor.

Özge Yağız'ın kariyer yolculuğuna bakınca Sıla Türkoğlu'nun ayrılık kararı daha da çok anlam kazanıyor! 9

Bugünlerden Özge Yağız’ın son iki yıldaki yükselişine bakarak, Sıla Türkoğlu’nun da eline geçecek fırsatları iyi değerlendirmesi ile benzer bir noktaya gelmesinin mümkün olduğu gözüküyor.

Kanal 7’nin günlük dizileri ile piyasaya kazandırdığı isimler artarken, böyle zorlu çekim süreçlerinden geçmenin de oyuncular için ne kadar önemli bir okul görevi gördüğünü de söylememiz gerekiyor.