Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş, Savaşçı’da Berk Oktay ile reyting yarışında!

Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş, Savaşçı’da Berk Oktay ile reyting yarışında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Arıza, 13 Eylül Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk bölümü büyük bir bir heyecan ile bekleniyor. “Arıza” nefes kesen hikayesi, sürükleyici temposu ve güçlü isimleri ile ve yayınlanan fragmanlarıyla göz doldurdu.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı dizinin başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan bulunuyor. Dizide etkili bir oyuncu kadrosunu da göreceksiniz. 4 sezondur ekranda fırtına gibi estiren Savaşçı dizisiyle Pazar günü ilk kez karşılaşacak olan Arıza’nın reytingleri merak konusu oldu.

Savaşçı dizisi de Arıza’nın yayın gününün belli olmasının ardından, dün Fox TV tarafından Pazar günü 5. sezon ilk bölümüyle ekrana geleceği duyuruldu. Berk Oktay ile Tolga Sarıtaş, iki aksiyon dizisinin de etkili isimleri olarak yeni sezonun ilginç bir rekabetine imzalarını atacaklar. Kemik bir izleyici grubu olan Savaşçı’nın bu rekabette bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz.

Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş, Savaşçı'da Berk Oktay ile reyting yarışında! 7

Arıza’nın oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Akdeniz, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül.

Dizideki karakterler hakkında kısa videolar sosyal medyada paylaşılarak ilginin artırılması sağlanmaya çalışılıyor… Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Ali Riza nasıl birisi?

“Adım Ali Rıza…⁣ Ciğerime ateş düşmeden önce kendi halinde bir taksiciydim…⁣ Benim canımı öyle bir yaktılar ki, dünyayı başlarına yıksam, yine de yüreğim soğumaz..⁣”

Ayça Ayşin Turan, Halide karakteri ile geliyor: “Adım Halide…⁣ Yaralarımı saklamayı annemden öğrendim. Oysa yaranın üzerini kapatırsan iyileşmezmiş…⁣
Bunu da hayat öğretti bana…⁣”

Ahmet Mümtaz Taylan ise Haşmet olarak izleyici karşısına çıkacak: Adım Haşmet…⁣ Eski Kurt, Eski Kral Haşmet!⁣ Halide’nin babası olabilmek için her şeyi arkamda bıraktım…⁣ Daha doğrusu bıraktığımı sandım…⁣ Köşeme çekilecektim ama çakallar meydana indi…⁣”

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide’nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide’nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir.

Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.