Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’den sonra Defne Samyeli, Hekimoğlu ile sürpriz yaptı!

İstanbullu Gelin’den sonra Defne Samyeli, Hekimoğlu ile sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, 16. yeni bölümü ile 8 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin sürprizi Belçim Bilgin idi… Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşi Selin olarak izleyicilerle uzun bir aradan sonra ekranda buluşan Belçim Bilgin, dikkat çeken bir isim oldu.

Ancak Hekimoğlu dizisinin bir başka sürprizi daha vardı. Geçtiğimiz yıl İstanbullu Gelin dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Defne Samyeli, bu sefer de Hekimoğlu’nun konuğu olarak 8 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluştu.

İstanbullu Gelin'den sonra Defne Samyeli, Hekimoğlu ile sürpriz yaptı! 8

Hekimoğlu’nda sıra dışı hastası olan Defne Samyeli, diziyi de çok beğendi… Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nun dün akşam yayınlanan 16’ncı bölümünde Defne Samyeli konuk oyuncu olarak yer aldı.

Samyeli’nin, Timuçin Esen’le (Ateş Hekimoğlu) birlikte oynadığı sahneler çok konuşuldu.

İstanbullu Gelin'den sonra Defne Samyeli, Hekimoğlu ile sürpriz yaptı! 9

Kendini canlandıran Defne Samyeli, dizide Hekimoğlu’nun hastası olarak ekrana geldi.

Güzelliğiyle başta Hekimoğlu olmak üzere hastanedekileri etkileyen Samyeli’nin, Timuçin Esen’le karşılıklı oynadıkları sahneler diziye damgasını vurdu.

Ojo Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer ve Semih Bağcı oturuyor. Hekimoğlu, yeni bölümleri ile her Salı akşamı Kanal D’de…