Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 445. Bölüm Fragmanı ve Özeti 9 Haziran Cuma

Arka Sokaklar 445. Bölüm Fragmanı ve Özeti 9 Haziran Cuma

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında uzun süredir yayınlanan ve fenomen haline gelen Arka Sokaklar dizisinin her bölümünde başka bir olay ve heyecan var. İşte yeni bölümle ilgili detaylar…

445. Bölüm Fragmanı – 9 Haziran Cuma

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde ekip büyük patronun peşinde! Ancak büyük patron da Rıza Baba’yı hedef haline getiriyor. Gürcan ile yaşanan uzun kovalamacadan sonra sıra bu kez büyük patron olan İlhan Kansu’ya geliyor. Ancak İlhan Kansu, yakalanmayı bekleyecek biri değil ve bu yüzden henüz oyun başlamadan önce en baştaki ismi kullanarak oyunu bitirmeyi amaçlıyor. Kurulan tuzağın ardından Rıza Baba, eli silahlı adamlar tarafından yakalanıyor.

Arka Sokaklar dizisi 9 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak 445. bölümü ile izleyicilerinin karşısında olacak.

Arka Sokaklar 444. Bölümde Neler Oldu?
Arka Sokaklar dizisinin son yayınlanan bölümünde Mesut’un özverisi sayesinde Gürcan yakalanmıştı. Üstelik Gürcan’da İlhan Kansu’yu yani büyük patronu ele geçirmeye yarayacak belgeler vardı. Ekipler de bu nedenle Gürcan’ı koruyorlardı. Ancak İlhan Kansu Gürcan için ölüm emri vermişti. Ekip de Gürcan’ı güvenli bir yerlere götürürken pusuya düşmüştü. Ekip, öldürülmüş olan Valeri’nin ölümü ile alakalı bir araştırma yaparken İlhan Kansu ile ilgili bir günlük bulmuştu.

Öte yandan Metin de Asiye’ye şık olmuştu ve onunla evlenmek istiyordu. Asiye de memleketi Rize’ye gitmişti. Asiye, Metin’in ne kadar ciddi olduğunu görmek için onu Rize’ye çağırmıştı. Metin de çok kararlıydı ve kimseye söylemeden Rize’ye gitmişti. Ancak Asiye’nin babasının inadının kırılması ve Hüsnü’nün de bu durumu kabullenmesi gerekiyordu. Suat’ın yoğun ikna çalışmalarının ardından Çoban ailesi Asiye’yi istemek için Rize’ye gitmişti.