Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 15. Bölüm Özeti (9 Haziran Cuma)

İstanbullu Gelin 15. Bölüm Özeti (9 Haziran Cuma)

tarafından ker_def

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrolünü oynadığı ve Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin’in yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı.

Diziyi takip edenler merakta.  9 Haziran Cuma günü neler olacak?

Dizinin son yayınlanan bölümünde Adem gözaltındayken Esma Hanım’a kocasının gayri meşru çocuğu olduğunu söylemişti. Acaba yeni bölümde Esma, bu konuyu gizleyecek mi yoksa yeni bir plan mı uygulayacak? Adem her şeyi açıkladıktan sonra ne gibi emeller içinde?

İstanbullu Gelin dizisinin 15. bölüm fragmanı yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin dizisi 9 Haziran Cuma akşamı 15. bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak!

İstanbullu Gelin 14. Bölümde Neler Oldu?
Süreyya, Faruk’un Begüm’ün evinde olduğunu gördüğünde bir açıklama beklemişti. Faruk tam her şeyi anlatacağı sırada Begüm’ün konuyu değiştirmesi ile konu kapatılmıştı.

Murat ise yürüyememe gibi bir ihtimali olduğu için iyice içine kapanmıştı. Diğer taraftan Adem, Dilara ile ilişkilerinde ciddi düşünüyordu ve bunun için Dilara’yı annesiyle tanıştırmıştı. Fakat bunlar olurken Süreyya, Adem’in müzik okullarına ortak olduğunu öğrenmişti. Bu yüzden Süreyya ile Dilara’nın arası açılmıştı.

İpek, Adem ve Fikret’in ortaklığından endişe duruyordu. Bu yüzden her şeyi Faruk’a anlatmıştı. Bunun üzerine Faruk, Adem ile ilgili bir araştırma yapmıştı ve her şeyi öğrendikten sonra bunu polise söylemişti. Bu yüzden Adem, gözaltına alınmıştı. Ancak Adem hiç beklenmedik bir anda çok büyük bir hamle yapmıştı.