Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 530. yeni bölüm fragmanı; Ekipten Nadir’i kıskaca alan operasyon!

Arka Sokaklar 530. yeni bölüm fragmanı; Ekipten Nadir’i kıskaca alan operasyon!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 530. yeni bölümü ile 8 Kasım Cuma günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Ekip, Nadir’in elini kolunu bağlayan operasyonlarına devam ediyor!

Nadir’in eylemleri İstanbul’a zarar vermeye devam ettikçe ekip daha da hırslanıyor. Onu ele geçeirbilmek için avukatı olan Serpil’in peşine düşüyor. Onu yakalamak istedikleri sırada şok bir durum yaşanıyor.

İkinci tanık olabilecek kişi ise, Rus Mafyasının İstanbul sorumlusu olan Vladimir… Vladimir’i yakalamayı başarsalarda konsolosluk bağlantıları ona dokunmakta sıkıntı yaşatıyor.

Ekip, gizli ekip olarak yollarına devam etmek zorunda kalıyor. Nadir ise, bu hamleleri kendi bildiği yollardan saf dışı etmeyi beceriyor. Ta ki gizli ekibimiz ona baskın düzenleyene kadar. Bu sırada Ezgi, manevi amcası Nadir’in peşindeki ekibine anlam veremiyor. Ona göre amcası dürüst bir işadamı…

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 8 Kasım Cuma 20.00’da Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont