Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık!

Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 14.sezonuyla Kanal D ekranında sevenleri ile buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinde artık izleyicilerin çok rahatsız olduğu bir durum var.

Uzun yıllardır dizide Oya Okar’ın canlandırdığı Selin karakteri ile başrol oyuncularından Şevket Çoruh’un hayat verdiği Mesut’un durumu hep gelgitlerle dolu…

Bir dönem iyi, bir dönem kötü olan Selin – Mesut ilişkisi artı izleyicilerin sabrını taşırmış durumda… Arka Sokaklar hayranları sosyal medyadaki yorumlarında uzun süredir bu konuyu eleştirmekte.

Selin ile Mesut’un artık kavga etmemesini, bir arada olmalarını ve aile kurmalarını, hatta çocuklarının olmasını istediğini belirten çok sayıda mesajı sosyal medyada görebilirsiniz.

Arka Sokaklar hayranları dizide düğün görmek istediklerini belirten yorumlar yapmakta.

Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık! 13

Bu yorumlardan bazı örnekleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

“5 sene oldu SelMes de hep kötü şeyler… Sıkılmadınız mı her sene mutsuz etmeye SelMes’i” diye yorumda bulunan bir izleyici,birçok Arka Sokaklar hayranının duygularına tercüman oldu.

Kız isteme sahnesi, kına, düğün sahnesi ve sonrasında da mutlu aile tablosu talebinde bulunan Arka Sokaklar hayranları “Mesut ve Selin mutlu olsun” diyerek senariste ve yapımcıya mesaj yollamakta.

Biz de dizinin hayranlarının bu taleplerini gündeme getiriyoruz.

İşte sosyal medyaya yansıyan o mesajlar:

Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık! 14 Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık! 15 Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık! 16 Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık! 17 Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık! 18 Arka Sokaklar dizisinde 5 yıldır devam eden şu sorunu çözün artık! 19