Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde hem silahlar hem espriler patlıyor!

Arka Sokaklar dizisinde hem silahlar hem espriler patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 sezondur izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Arka Sokaklar, reytinglerde yeniden birincilikler alınca daha da kıymete bindi. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizi hareketli bölümleriyle izleyicisini ekran başında tutmayı başarıyor. Mesut ile Hüsnü’nün diyalogları da izleyicileri mest ediyor. Mesut, yeni bölümde “Sen niye özel harekata girmedin” diye sorunca Hüsnü, “Bizim her hareketimiz özel” diyerek bir hayli gülümsetti.

Arka Sokaklar dizisinde 546. yeni bölüm 13 Mart Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz. Engin Müdür, sevgilisi Nadya’nın neler çevirdiğinin peşine düşüyor. Nadya karakterine hayat veren Wilma Elles’in önümüzdeki bölümlerde yapımdan ayrılacağını da hemen belirtelim.

Ekip, başka bir polis ekibi ile karşı karşıya kalıyor! Bir suçluyu sorguladıkları sırada içeri giren eli silahlı maskeli kişilerle çatışma ortamının içinde kalan ekibimiz, Rıza Baba’nın gelmesiyle rahat bir nefes alıyor. Peki bu maskeli polisler kim?

Engin Müdür, Nadya’nın çevirdiği gizli işler yüzünden onu takibe alır. Nadya, yanındaki maskeli kişilerle metruk bir binaya girer. Engin Müdür, Nadya’nın kendisine bilgi vermeden girdiği gizli durumunu araştırmaya başlar. Engin Müdür, Nadya’nın ne iş çevirdiğini öğrenebilecek mi?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 13 Mart Cuma 20.00’da Kanal D’de!