Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinden ters köşe aşk çıkarsa şaşırmayın!

Babil dizisinden ters köşe aşk çıkarsa şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Babil dizisinin 7.bölümü dün akşam yayınlandı. Yeni hareketli sahnelerle dolu bir bölüm geçti. Aslı Enver’in sekreter sıradan birisinden alımlı bir kadın olarak kendini gösterdiği anlar değişim adına dikkat çekiciydi. Tabii ki oyuncunun Nihal isimli bir polis olması ve mesleğine de sadakat derecesinde bağlı olması da dikkat çekiyor.

İrfan’ın kendisinden bildiği Deniz aslında Egemen’in çocuğu… Eda, herkesin hayatına mahvetti. İlay da zamanında daha iyi şartlar aradığı için İrfan’dan vazgeçti… Şimdi pişmanlık fayda etmiyor.

İrfan ile İlay’ı yakıştıran birçok izleyici var. Ancak yaşanmışlıklardan sonra bu zor. Eda’nın yalanının ortaya çıkması İrfan’ı derinden sarsacak… Sevgisi ise Ayşe’de bulması birçok izleyicinin de arzusu…

Babil dizisinden ters köşe aşk çıkarsa şaşırmayın! 7

İrfan ve Ayşe ikilisini aşk yaşaması ters köşe olacaktır.Ancak bunu bekleyen ve böyle olmasını isteyen önemli bir izleyici grubu var. Neler olacağını bekleyip göreceğiz.

Babil 8. yeni bölüm fragmanında İrfan ile Ayşe’nin yakınlaşması dikkat çekiyor. Bu ikilinin birbirlerine benzediklerini gören izleyiciler, onları çoktan birbirine yakıştırdı bile.