Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde sonunda bunu da mı görecektik!

Arka Sokaklar dizisinde sonunda bunu da mı görecektik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranında 14 sezondur devam ediyor. Yapımın sevilmesinin en önemli nedeni hayali kurulan polis karakterlerinin bulunması, polisiye olayların çözülmesi, suçluların mutlaka yakalanması… Arada duygusal konular, aile ve birliktelik mesajları da izleyicileri etkiliyor.

Ancak bazı mesajlar var ki, 14 sezondur Arka Sokaklar’ı izleyenleri rahatsız ediyor. Bunlardan en son yaşanan Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş hakkındaki gelişmeler oldu. Dizide bir suçluya aşık olan Zeliş, karakterinin önce eline silah alıp Tarık’ın karşısına dikilmesi, ardından da hamile olabileceğine yönelik mesaj verilmesi pek de hoş karşılanmadı.

Arka Sokaklar dizisinde sonunda bunu da mı görecektik! 9

Zeliş, her şeyden önce bir gazeteci ve eline silah alması bu noktada hiç iyi bir imaj değil.Bir de hamilelik gibi çok önemli bir konunun dizide Zeliş gibi izleyici ile 14 sezondur ekranda buluşan, duygusal bağ kurduğu bir karaktere yansıtılması da iyi bir imaj değil. Hamilelik konusu bir oyun olabilir, bunu dizide göreceğiz ama yine de hoş değil.

Arka Sokaklar dizisinde sonunda bunu da mı görecektik! 10

Peki dizinin 14 Şubat Cuma yayınlanacak 542. bölümünde neler izleyeceksiniz!

Rıza Baba, ekibe rağmen istifa edecek mi? Rıza Baba istifa dilekçesini yazmıştır. Ekip durumu öğrenince kendi istifa dilekçelerini de hazırlarlar. Rıza Baba’nın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Hüsnü önderliğinde tüm ekip son hız Nevres’in peşindedir. Çok uzayan bu iş artık bitecek midir?

Rıza Baba’nın, Tarık’ı yakalamak için zekice bir oyunu vardır. Öncelikle Hüsnü’nün de rızasını alarak planını uygulamaya başlar. Tarık ve Zeliha bir kez daha karşı karşıyadır. Zeliha gerçekten hamile midir?

Rıza Baba, Tarık’ı (Kurye) yakalamak için zekice bir plan yapar; fakat, Zeliş’in plana uyması gerekmektedir! Savcı Fahri, Müsteşar Kemal’in ölümüyle ilgili enteresan bilgiler edinmiştir. Ezgi’nin başına gelen büyük olay nedir?

Hüma, Esma’nın kaldığı gecekonduya gider, kardeşinin mezarını sorar. Esma evdekilere çaktırmadan Hüma’nın eline adresi tutuşturur. Hüma adrese gider ve evin bahçesindeki mezarı bulur. Evde Nevres ile burun buruna gelir. Hüma’nın can sağlığı tehlikededir.

Arka Sokaklar dizisinde sonunda bunu da mı görecektik! 11

Arda, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hatırlar. Cemal ile dertleşir. Şükran’a bir sürpriz yapmak ister. Cemal bu işin çok saçma olduğunu düşünse de Arda’nın konuşması içini kemirir ve Ezgi’ye bir şeyler hazırlamaya karar verir. Bir yandan Selin ve Bahar’da konu üzerine konuşurlar. Selin’in Mesut’tan tabii ki hiçbir beklentisi yoktur. Mesut’un sürprizine Selin’in tepkisi ne olacaktır? Engin kibar bir adamdır. Bir kadının ruhunu hoş edecek jestlerin ne olduğunu bilir. Nadya’da bu durumdan pek mutludur.