Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi verdiği mesajla izleyiciyi kalbinden yakaladı!

Mucize Doktor dizisi verdiği mesajla izleyiciyi kalbinden yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FoxTV ekranının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, Perşembe akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen ve Reha Özcan’ın başrollerini paylaştığı dizide 23. bölüm çok farklı duygularla izlenecek.

Ali, Nazlı’ya olan aşkına karşılık bulamayınca ne yapacağını, ne hissedeceğini bilemiyor. Kendisinde eksiklik olduğu hissine kapılıyor. Hastanede ise işler karışıyor. Beliz, virüsten kurtulan Ferman konusunda endişeli. Ferman’ı durdurması için de Ali’yi görevlendiriyor.

Ferman farkında değil ama onu hayata bağlamak için tüm arkadaşları seferber olmuş ve büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ali de bu sürprizi yaşatmak için Ferman’ı ikna edecek. Duyguların yoğun olarak yaşandığı Mucize Doktor dizisi verdiği mesajlarla izleyicileri gönlünden yakalamaya devam ediyor.

Ferman’a gösterilen sevgi, birliktelik hissi ve destek halleri aslında yaşadığımız dünyada herkese kendini iyi hissettirecek gelişmeler. Mucize Doktor’un 23. bölümü sizi kalbinizden yakalayacak. İşte 23. bölüm fragmanı: