Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde Aslı Enver’in sırrı ortaya çıkıyor!

Babil dizisinde Aslı Enver’in sırrı ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisi son yılların mesaj verme konusunda en etkili yapımlarından birisi olarak kayıtlara çoktan geçti… Ekranda bugüne kadar güncel hayata yönelik bu kadar fazla mesaj veren bir yapım yoktu… Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizide sırlar dünyası yaşanıyor.

İnsan doğasının yalanlarla örülü,gizemli, kötücül ve iflah olmaz yanlarını bu dizide bulabilirsiniz. En masum gibi görünen birisinin bile hayatta başına gelebileceklerle nasıl kötü birine dönüşecebileceğini de anlatıyor.

Hatta, yaşadığın hayatın yalan olabileceğini gerçeklerin yaşadıklarından bambaşka olduğunu da anlatıyor. Ama verdiğin en büyük mesaj hayat öyle bir şey ki, istediğin kadar plan ve program yap, istediğin kadar kendini güçlü hisset bir gün bir olay seni dibe çekebilir ve çaresiz bırakabilir.

Babil dizisinde 5. bölüm 14 Şubat Cuma yani bu akşam yayınlanacak herkesin aklında ve fikrinde Aslı Enver var… Öyle bir gizem yaratıldı ki Ayşe karakteri üzerinde, dizideki düğümü de o çözecek. Kime ve neye hizmet ediyor? Arka planında ne var?

İrfan’ın şüphelenmeye başlaması dizide Ayşe karakterinin gerçek yüzünün de yavaş yavaş ortaya çıkacağını bize anlatıyor. Hakan da evine gidiyor ama Ayşe diye birisi yok. 5.bölümde Aslı Enver’in hayat verdiği Ayşe’nin sırları yavaş yavaş ortaya dökülecek.

blank

Peki 5. yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İrfan, oğlu için girdiği savaşta her cephede köşeye sıkışıyor.

Kendi için asla yapmayacağı bir şeyi daha Deniz için yapıyor ve gururundan vazgeçiyor; bir kere daha Süleyman’ın kapısında. Ama bu da yetmiyor. Eda, Süleyman’la ilgili gerçekleri öğrendikten sonra İlay’ın karşısına çıkıyor.

İrfan, Deniz’i kurtarmak için büyük bir riske giriyor, tehlikeli bir kurtuluş planı hazırlıyor. Bu defa ona kim engel olmaya çalışacak? En yakınındakiler İlay ve Egemen mi yoksa gittikçe yakına sokulan Ayşe mi?