Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisindeki dip mesajlar biraz sıkıntılı!

Arka Sokaklar dizisindeki dip mesajlar biraz sıkıntılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, 15. sezonunda bile birincilikler elde edebilecek gücünü koruyor… Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin heyecanlı ve aksiyonu bol bölümleri de ekrana gelmeye devam ediyor.

6 Kasım Cuma günü ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin 564.bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Rıza Baba’nın başı dertte. Teröristler tarafından kaçırılan Rıza Baba’yı kurtarmak için Engin Müdür bir hukuksuzluk yapmayı planlıyor…

Engin Müdür’ün bir suçluyu teslim etme planı işleyecek mi? Önceki bölümde de oğlu Tunç’u kurtarmak adına Mesut karakterinin kötü adamlarla işbirliği yapması durumu, tüm ekibi sıkıntıya sokmuştu. Bu sahnelerle birlikte dizide kurallar bazen esnetilebilir görüşü de ekrana yansımış oluyor. Arka Sokaklar dizisinden verilen bu alt mesaj biraz sıkıntılı değil mi?

Rıza Baba, terör örgütünün İstanbul sorumlusu olan Civan tarafından kaçırılıyor! Ekip, Civan’ın kaçırdığı istihbaratçıyı kurtarmayı başarır. Adam, hemen hastaneye götürülerek tedavisi yapılmaya başlar. Hemşireler ve adam, ayarlanmış bir saat sesi duyarlar. Ses, adamın karnındaki bombadan gelmektedir. Bomba infilak eder ve ortalıkta büyük bir kaos yaşanır.

Bu kaos esnasında Civan, Rıza Babaya ulaşır ve onu rehin alır. Civan’ın, Rıza Babayı bırakması için tutuklu olan kız kardeşinin serbest bırakılmasını ister. Engin Müdür bu takası kabul eder; fakat, adamını kaybeden Ümit Amir bu isteğe karşı çıkar. Civan ile hiç bir anlaşmanın yapılmamasını ister.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle her Cuma saat 20.00’da Kanal D’de!