Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisindeki dostluğu en güzel anlatan örnek!

Arka Sokaklar dizisindeki dostluğu en güzel anlatan örnek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde 14 sezondur birlikte rol alan Yüsra Geyik ile Şevket Çoruh’un samimi pozu instagram’da beğeni topladı. Yüsra Geyik, 30 Haziran 1973 doğumlu olan Şevket Çoruh’un 47. yaş gününü bu paylaşım ile kutladı.

Zeliş karakteri ile dizide yer alan Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 doğumlu ve 16 yaşındayken diziye katıldı. 14 yıldır da aynı yapımda aynı karaktere hayat veren Yüsra Geyik’in bir ailesi de dizi setindeki arkadaşları oldu.

Yüsra Geyik’in tüm gençlik dönemi de bu süreçte izleyicilerin gözleri önünde yaşandı. Güzel oyuncu, 47 yaşına basan rol arkadaşı Şevket Çoruh için bir paylaşım yaptı ve şu mesajı yayınladı:

“İyi ki doğmuşsun. Ne şans tanışmışız, çalışmışız, oturmuşuz, gülmüşüz, eğlenmişiz. Varlığın şanstır. Çok yaşa abi! Sağlıkla, mutlulukla çok yaşa!”

Arka Sokaklar dizisindeki dostluğu en güzel anlatan örnek! 7

1996 yılından itibaren oyunculuk kariyerine başlayan Şevket Çoruh, Yılan Hikayesi dizisindeki Yaşar olarak dikkat çekmişti. 2003 yılında rol aldığı İnşaat filmi ile hafızalara kazınan oyuncu, farklı yapımlarda boy gösterdi. Oyuncu, Baba Sahne isimli bir tiyatro salonu açtı ve diziden kazandığı parayı da buraya yatırdı.

Şevket Çoruh, 14 sezondur Mesut Güneri karakteri ile ekranlarda yer almayı sürdürüyor. Aynı zamanda tiyatro sahnesinde de hayranlarının karşısına çıkıyor.