Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinin fanatikleri en ufak bir eleştiriye bile tahammül etmiyor!

Arka Sokaklar dizisinin fanatikleri en ufak bir eleştiriye bile tahammül etmiyor!

tarafından ker_def
Arka Sokaklar fanatizmi diye bir olgu var!

Televizyon Gazetesi Analiz

Arka Sokaklar dizisi 12. sezonunda ve şu ana kadar 467 bölümü ekrana geldi. Dizide gerçek hayattan hikayelerin anlatılması ve her bölüm farklı bir heyecan dalgasının yaşatılması bu kadar uzun süre devam etmesinin de sırrı aslında…

Dizinin 468. bölüm fragmanına yapılan yorumlarda bu fanatizmin izlerini görmek mümkün. Bir dizisever hiçbir aksi yorum olmadığı hamde seyretmediğini yazdığı için resmen diğer izleyiciler tarafından tatsız sözlerle eleştirilmiş…

Yani dizinin fanatikleri en ufak bir söze, eleştiriye dahi tahammül edememekteler… Arka Sokaklar dizisinin 12 sezon boyunca devam etmesinin sırrı da bu aslında… İlk bölümden bugüne kadar tüm bölümlerini izleyen ve hiç kaçırmayan çok ciddi bir kitle var…

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında!

Gizli görevle Suriye’ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İstihbarat ve emniyetin işbirliği yaptığı bir dosya yüzünden Selin gizli görevle Suriye’ye gider. Amacı teröristerin elindeki çocuğu kurtarmaktır. Selin görevi kabul eder ve Suriye’ye geçer. Kılık değiştirip çocuğa ulaşır. Teröristle karşı karşıya kalır. Terörist çocuğu kalkan olarak kullanır. Selin onu vurmakta kararsız kalır.

Sevdiği kadının Suriye’ye görevle gittiğini öğrenen Mesut, Selin’in hayatı için endişe duyar. Kendisi uzun yıllar o topraklarda görev yaptığından Selin’in nelerle karşılaşabileceğini biliyordur. Mesut, Selin’in arkasından Suriye’ye gider. Teröristlerin yerini bulur; fakat, kendi hayatı tehlikeye girer.

Ali ve Bahar eli silahlı bir adamın peşine düşer. Uzun bir kovalamacadan sonra Ali, adamı durdurmak için ateş eder. Adam vurulur. Kimliğine baktıklarında adamın polis olduğunu öğrenirler.

Selin, çocuğu teröristlerin elinden kurtarabilecek mi? Selin’in arkasından Suriye’ye giden Mesut patlayan bombadan kurtulabilecek mi? Ali’nin vurduğu polis ölecek mi? Ali’nin başı bu yüzden belaya mı girecek?

GENEL HİKAYE
Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…
İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.
Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.
Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)