Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar efsanesi sürüyor ama önemli bir eksik var!

Arka Sokaklar efsanesi sürüyor ama önemli bir eksik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kanal D ekranında Zafer Ergin Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar, 13 sezonu başarıyla tamamladıktan sonra, 14. sezonunda da yine ekranda boy göstermeye devam ediyor.

Dizinin güçlü bir izleyici grubu var ve yıllardır da asla terk etmediler. Ancak zaman içinde bu gruptan biraz azalmalar olsa da yine de Cuma akşamlarının klasik birincisi Arka Sokaklar olmaktaydı… Tabii ki total grubunu kast ediyoruz.

Total grubunda geçtiğimiz sezon birçok kez birincilik elde eden Arka Sokaklar, Hercai’nin gelmesi ile geriye düşmüştü. 14. sezonda da Hercai zirveyi ele geçirdiğini ve pek de kolay kolay bırakmayacağını sergiliyor.

27 Eylül Cuma reytinglerinde total grubunda Hercai birinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci ve 6,39 reyting ve 17,12 izlenme payı ile Arka Sokaklar da 3. durumda.

Arka Sokaklar’ın efsanesinin devam ettiğini ve edeceğini gösteren bu oranlar tek eksiğin reyting şampiyonluğu olacağına da işaret ediyor.

8’li reytingleri geçen Hercai’nin koltuğunu Arka Sokaklar’a kaptırması için ciddi bir gözden düşme hali yaşaması lazım. Yoksa Arka Sokaklar için reyting birinciliği artık pek de mümkün değil.

Dizi AB grubunda 7. sırada ve ABC1 grubunda da 4. oldu. Bu sonuçlar Arka Sokaklar’ın ekran macerasının daha uzun süre devam edeceğini ama birinciliğin pek de kolay olmadığını söylüyor.

İşte 27 Eylül Cuma reytingde ilk 10 yapım:

Arka Sokaklar efsanesi sürüyor ama önemli bir eksik var! 7