Ana sayfa Dizi Haberleri Net anlaşıldı mı? Her Yerde Sen sabun köpüğü değil!

Net anlaşıldı mı? Her Yerde Sen sabun köpüğü değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Her Yerde Sen dizisi, yaz aylarında başlayan yapımlar arasında iyi bir konumdaydı… Ancak dizinin kış sezonunda devam edip edemeyeceği konusunda bir netlik yoktu.

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ı buluşturan dizi hem hikayesi hem de başarılı oyuncu-karakter dağılımı ile güçlü bir yapım hissiyatı vermişti.

Peki, kış sezonunda izleyicilerini korumayı başarabilir miydi? İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyordu.

Bu sorunun cevabı reyting sonuçlarında gizli. Her Yerde Sen, 27 Eylül Cuma günü reytinglerinde gayet iyi durumda olduğunu herkese gösterdi.

‘Yaz dizisidir, sabun köpüğüdür’ anlayışını Afili Aşk ile birlikte iyice kıran Her Yerde Sen, Cuma akşamları için hesaba katılması gereken bir yapım olduğunu anlatıyor.

27 Eylül cuma günü 15. bölümü yayınlanan Her Yerde Sen, totalde 4,71 reyting ve 12,52 izlenme payı ile 6. sırada yer aldı. Hercai, Fox Ana Haber, Arka Sokaklar ilk 3 sırayı almıştı. Sonrasında Hercai özet ve Arka Sokaklar özet bölümleri geldiği için Her Yerde Sen’i günün en çok izlenen 4. yapımı olarak görebilirsiniz.

SABUN KÖPÜĞÜ DEĞİL!

27 Eylül Cuma ilk 10 program listesi:

Net anlaşıldı mı? Her Yerde Sen sabun köpüğü değil! 7

AB grubunda ise 4,19 reyting ve 11.76 izlenme payı ile Fox Ana Haber ve Hercai’nin ardından 3. sırada yer aldı.

ABC1 grubunda da Fox Ana Haber ve Hercai’nin ardından 5 reyting – 13,38 izlenme payı ile 3. sırada bulunuyor.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki Furkan Andıç ve Aybüke Pusat, ekip arkadaşları ile birlikte başarının karşılığını reytinglerle de aldı.

Yani sözün özü; Her Yerde Sen “sabun köpüğü” bir dizi olmadığını gösterdi.