Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’da Mesut’u canlandıran Şevket Çoruh’un ayrıldığı doğru mu?

Arka Sokaklar’da Mesut’u canlandıran Şevket Çoruh’un ayrıldığı doğru mu?

tarafından ker_def

15 sezondur Kanal D ekranında devam etmekte olan Arka Sokaklar dizisinin başrol oyuncularından birisi de Şevket Çoruh… Ünlü oyuncu, komiser Mesut Güneri karakterini uzun yıllardır kesintisiz olarak sürdürüyor. Mesut, aynı zamanda dizinin de belkemiği olan bir karakter.

Mesut karakterinin diziden ayrılacağına yönelik iddialar üzerine yapımcı Erler Film tarafından Şevket Çoruh ile ilgili bilgilendirme mesajı paylaşıldı. Basına yapılan bilgilendirmede Mesut karakterine yönelik herhangi bir kararın olmadığı, oyuncunun da çalışmalarına devam ettiğini belirtildi. İşte yapılan açıklamanın tamamı:

Arka Sokaklar'da Mesut'u canlandıran Şevket Çoruh'un ayrıldığı doğru mu? 7

“Arka Sokaklar dizisinde sürpriz gelişme!” üst başlığı ile başlayan ve Mesut Komiser karakterini büyük başarıyla canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrıldığı haberi doğru değildir.

16 yıldır başarıyla devam eden dizinin yeni sezonda da aynı ilgiyi görüyor olmasına rağmen bu tür yalan haberlerin çıkıyor olması elbette manidardır. Arka Sokaklar’ın yıllardır devam ediyor olmasının temelinde setlerde zor rastlanır bir ekip anlayışının, sanatçı sorumluluğunun ve Türker İnanoğlu gibi bir yöneticinin bulunması gerçeğidir.

Arka Sokaklar’ın çekimleri pandemi önlemleri sınırları içinde devam etmektedir. Ekipteki tüm sanatçılar gibi Şevket Çoruh da kamera karşısına çekim takvimine göre geçmektedir.

Erler Film olarak Arka Sokaklar seyircilerine saygı ile duyurulur.”