Ana sayfa Dizi Haberleri Naci’nin karısı geliyor! Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir isim katıldı

Naci’nin karısı geliyor! Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir isim katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, Salı akşamlarının en dikkat çeken yapımlarından birisi olmaya devam ediyor. Sezonun çok konuşulan dizilerinden olan Masumlar Apartmanı’nın hem hikayesinin gerçek olması, hem oyuncu kadrosu ve oyunculuklarla göz dolduran bir proje. Dün akşam ekrana gelen 14. bölümde herkesi çok şaşırtan bir gelişme yaşanmıştı.

Eski aşı Naci’nin hayatlarına girmesinden sonra geçmişle yüzleşmeye başlayan Safiye, zor günler yaşarken, bir taraftan da Naci’yi gizli gizli izliyor. Bu arada kendisini yangından kurtardıktan sonra Naci’ye ilgi duymaya başlayan Gülben de ona teşekkür etmek için reçel yapıp götürdüğünde bir gerçekle karşılaşıyor.

Naci’nin masasının üzerindeki yüzüğü gören Gülben, onun evli olduğunu anlıyor. Safiye’nin hesap sorduğu Gülben, Naci’nin evli olduğunu söyleyince Safiye büyük bir iç çöküş yaşıyor.

Yeni bölümlerde ise Safiye’nin muhtemelen kabullenmekte zorlanacağı bir kişi dahil olacak diziye. Naci’nin karısı geliyor! Masumlar Apartmanı dizisindeki bu yeni karakteri oynayacak isim de belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci’nin karısını da Pervin Bağdat oynayacak.

Naci'nin karısı geliyor! Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir isim katıldı 7

Bu sürpriz isim ile birlikte Safiye’nin dünyasının çok karışacağı da tahmin ediliyor ama Naci’nin hem evli olup hem de eski aşkıyla buluşmak istemesi ise kafaları karıştırdı! Neler olacağını izleyip göreceğiz.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı dizideki bu yeni gelişme, Safiye’nin duygularını yeniden gözden geçirmesi ve geçmişe dönük muhasebesinde daha büyük dalgalanmalara neden olacak gibi duruyor…