Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da Mesut’un bitmeyen çilesi! Daha neler yaşayacak?

Arka Sokaklar’da Mesut’un bitmeyen çilesi! Daha neler yaşayacak?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D’nin 2006 yılından bu yana ekranda olan polisiye dizisi ‘Arka Sokaklar’ 13. sezonunda da izleyicinin ilgisini kaybetmeden ekran yolculuğuna devam ediyor.

Hikayesi hız kesmeden devam eden dizinin fenomen karakterlerinden bir tanesi de başarılı oyuncu Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut karakteri.

İzleyicinin en sevdiği karakterlerden bir tanesi olan Mesut’un şu aralar yine başında kara bulutlar dolaşıyor. Dizinin ilk bölümünden bu yana dertlerin peşini bırakmadığı Mesut’un bu aralar ki derdi ise Derman.

Birkaç sezon öncesi ‘Cevher’ karakterine benzeyen eski düşman Derman yüzünden Mesut, oğlu gibi sevdiği, Selin’in yeğeni Umut’u kaybetti. Bu nedenle sevgilisi Selin ile arası bozulan Mesut görevden de uzaklaştırıldı.  Yeni bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla; ekip arkadaşlarıyla zıtlaşan Mesut, Rıza Baba tarafından emniyetten  kovuluyor.

13 sezonda; eşinden boşanan, silah arkadaşlarını kaybeden, alkol tedaisi gören, oğlunu hastalıktan ya da kendisine zarar vermek isteyen örgütler tarafından yapılan saldırılarda kaybetme tehlikesi geçiren, sevdiği kadınlar ölen Mesut’un bu bitmeyen çilesi izleyiciler arasında zaman zaman espiri konusu da oluyor.

Reytinglerdeki başarısını koruyan ve aradan geçen 13 sezona rağmen yakın zamanda final yapması beklenmeyen dizide bakalım Mesut daha ne acılar yaşayacak?