Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da ne şanssız karakter, sevdiği kadınların yüzü gülmüyor!

Arka Sokaklar’da ne şanssız karakter, sevdiği kadınların yüzü gülmüyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 15. sezonu ile yayınlarına devam eden Arka Sokaklar, aksiyon dolu bölümleri ile izleyicileri yine kendisine bağlamayı sürdürüyor. Dizinin her hafta özellikle total kategorisinde çok iyi reytingler alması ve birinciliklerle de bu başarısını taçlandırması dikkatlerden kaçmıyor.

Arka Sokaklar’ın hikaye bütünlüğünde ise her hafta bir karakterin başına mutla bir iş geliyor. Son dönemde Yüsra Geyik’in canlandırdığı Zeliha karakterinin başına gelenler dikkat çekmişti. Şimdi ise Esra karakteri vurulacak.

Hüsnü Çoban’ın sevdiği kadınlara nedense hep bir şeyler oluyor. Suat’ın ölümünden sonra Hüsnü’nün aşk hayatı da inişli çıkışlı oldu…Hüsnü’nün sevdiği kadın Esra, dükkanında vuruluyor! Dizinin 589.bölümüne bu olay damgasını vuracak.

Hüsnü ve ekip bir suçluyu kovalamaktadır. Bu kişi Esra’nın dükkanına girince acı olay gerçekleşiyor. Esra, ondan kaçmaya çalıştığı sırada adam onu sırtından vuruyor.

Hüsnü, bu olay karşısında yıkılırken, Esra’nın durumu merak konusu oluyor. Bu sırada ekip, Aycan’ın başındaki uyuşturucu şebekesini çökertmek için operasyonlarını sıklaştırıyor. Ezgi ise, Aycan’ı yakalayarak önemli bir adım atıyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!