Ana sayfa Sosyal Medya Finale yaklaşan Hekimoğlu’nun oyuncularına teklif üstüne teklif!

Finale yaklaşan Hekimoğlu’nun oyuncularına teklif üstüne teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Hekimoğlu dizisi 50. bölümü itibari ile izleyicilerine veda edecek. 48. yeni bölümü 4 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan dizide önemli gelişmeler var. Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay hikayeye veda ettiler.  Final yolundaki dizinin oyuncularına ise üst üste teklifler geliyor.

Aytaç Şaşmaz zaten anlaşmasını yaptı. Cemre Baysel ile birlikte, Baht Oyunu isimli dizi ile anlaşmasını yaptı. Hatta oyuncu Hekimoğlu’na geçen hafta veda ederek, yeni dizisi için sete çıktı bile…

Gelişmelere bir yenisi daha eklendi Mevlana isimli TRT1’in yeni bomba dizisi için de Ateş Hekimoğlu’na hayat veren Timuçin Esen’e çok cazip bir teklif yapıldı. Oyuncu henüz teklifi kabul etmiş değil ama, kabul etme ihtimali yüksek bulunuyor.

Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım gibi ünlü isimler de yeni sezonda ne yapacaklar, hayranları merakla yeni haberleri bekliyor. Ünlü isimlere teklifler geldiği biliniyor ama net bir bilgi henüz yok.

Zeynep karakterine hayat veren Damla Colbay’ın da ayrıldığı Hekimoğlu dizisinin 48. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yeni bölümden yeni fragman ve detaylar geldi.

Ekibin dağılmasından sonra Ateş yanına Orhan’ı da alıp işe koyuluyor.

Ekibin dağılmasından sonra Ateş, İpek’in tüm ısrarlarına rağmen tek başına çalışma konusunda ısrarcıdır.

Üst üste gelen vakalar ise işlerin artmasına yol açmıştır. İpek’in itirazlarına kulak asmayan Ateş, yanına Orhan’ı da alıp işe koyulur.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!