Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da savcı Derya ekibin başına çorap örüyor (524. bölüm fragmanı izle)

Arka Sokaklar’da savcı Derya ekibin başına çorap örüyor (524. bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 14. sezonuyla ekranda yer almakta olan Arka Sokaklar 524. Bölümüyle 27 Eylül Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 524. bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz. Savcı Ceyda, ekibi soruşturmaya başlıyor!

Savcı Ceyda ekibin iç yüzünü öğrenmek için soruşturmaya başlar. Bu kadar iç içe olan bir ekibin saklayacak çok şeyi olduğunu düşünür. Hatta işi ileri götürerek ekibin içine bir de muhbir sokmaya çalışır.

Mesut ve Selin ilişkisi ise oldukça kötü bir hale gelmiştir. İkili kopma noktasına gelir.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)