Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın Gonca’sı Pelin Körmükçü’ye dizi izleyicileri çok tepkili!

Arka Sokaklar’ın Gonca’sı Pelin Körmükçü’ye dizi izleyicileri çok tepkili!

tarafından ker_def
Şu sıralarda Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Arka Sokaklar dizisinde Gonca karakteri ile giriş yapan Pelin Körmükçü, dizi hayranlarının tepkisini çekmekte…

Suat karakterinin bir trafik kazası sonucu ölmesinin ardından Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban ve ailesi bir hayli burukluk yaşamaktaydı… Ancak dizideki senaryoya göre Suat’ın ölümünden 7-8 ay geçmişti ki Hüsnü Çoban, Rıza Baba’ların ön ayak olmasıyla Gonca Hanım ile tanıştı. İlk başlarda Hüsnü Çoban bu durumu kendisine yediremedi, uzak durmaya çalıştı. Ancak sonraki bölümlerde Gonca hanıma evlilik teklifinde bulundu. Çoban’ın ailesi ise bu duruma çok memnun değil. Hatta Tekin babasını çok ağır şekilde suçluyor.

Sadece Tekin değil, Arka Sokaklar dizisinin sıkı takipçileri de Gonca ile Hüsnü aşkına pek de iyi gözle bakmıyor.

Tekin, babası ile kavga etmeyi göze aldı. Son bölümde fena bir dayak yedi ve ölümden döndü. Ancak Gonca hanımı cici anne olarak kabul etmeye hiç niyetli değil. Hüsnü Çoban ise Gonca’dan kimliğini istedi. Nikah işlemlerini başlatacak.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümlerinde bir düğün mü izleyeceğiz yoksa çocukların isyanını mı bilemiyoruz… Ancak dizisinin izleyicileri henüz Suat’ı hafızalarından silmemişken, Suat gibi çok renkli bir karakterden sonra Gonca’yı kabul etmelerinin kolay olmayacağını söyleyebiliriz.