Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ın Onur’u Can Nergis’in öyle farklı bir hayat hikayesi var ki, şaşıracaksınız!

Arka Sokaklar’ın Onur’u Can Nergis’in öyle farklı bir hayat hikayesi var ki, şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Modellikten oyunculuğa geçiş yapan ünlü isimlerden birisi de Can Nergis…

2011 yılında Herşeye Rağmen isimli diziyle oyunculuk kariyerine başlayan Can Nergis, Dila Hanım dizisinde İhsan olarak dikkat çekmişti.Ardından Arka Sokaklar dizisinde geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan Onur Yalçın olarak ekranda boy gösteren Can Nergis, daha sonra Tatlı İntikam dizisinde Tolga’ya canlandırdı.

Anne dizisinde Ali Tezel olarak büyük beğeni toplayan Can Nergis,en son geçtiğimiz sezon Börü dizisinde Tolge Erlik olarak olarak ekranda yer almıştı.

tv100 kanalında Cengiz Semircioğlu’nun konuğu olan ünlü oyuncu, Hercai dizisindeki Miran rolünün kendisine teklif edildiğini ancak, sözleşmeyi sonradan yırttığını açıkladı.

“Olmaması konusu derin mevzu” diyerek gizemli konuşan Can Nergis, akılları da karıştırdı.

Arka Sokaklar'ın Onur'u Can Nergis'in öyle farklı bir hayat hikayesi var ki, şaşıracaksınız! 8

Karaktere girmek için yurt dışında bir süre eğitim aldığını anlatan Can Nergis; Güney Amerika, Tayland, Pakistan, Hindistan yapımlarında rol aldığına değindi.

17-25 yaş arasında Asya ülkelerinde modellik -oyunculuk yaptığına değinen Can Nergis,”O yaşta en kolay. Şimdi desen o kadar büyük risklere girmem. Benim için çok neşeliydi. Hergün bir şey öğreniyordum” açıklamasını yaptı.

“Çince’de yolda kalmam,T aicem ise Türkçe gibidir” diyerek Asya dillerine hakim olduğundan bahseden Can Nergis, dünya mutfaklarının hepsine açık olduğunu anlattı. Can Nergis, böcek yemeklerini de yediğini belirtti.

Asya macerasına rağmen, eşinin Sırp olmasına şaşırdığını belirten Cengiz Semircioğlu, gurbette yaşamayı sordu.

Can Nergis, yurt dışından Türkiye’ye bir projeden teklif alınca döndüğü ve çok sevindiğini belirterek, “İnsanlar burada birşeyler yapıp, yurt dışına çıkmaya çalışıyor. Oyuncular da dahil. Benim yolum oraya 17 yaşında düştü. 25 yaşına kadar orada kaldım.Bir iş teklifi geldi burada, vatanım için geldim. Ne kadar güzel bir şans geldi dedim.Artık gurbetten kurtuluyorum, diye geldim evime döndüm” açıklaması ile dikkat çekti.

Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini, eşi Yelena ile mutlu olduğunu belirten Can Nergis, 2 yaşında bir kız babası.

Arka Sokaklar'ın Onur'u Can Nergis'in öyle farklı bir hayat hikayesi var ki, şaşıracaksınız! 9

Baba olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatan Can Nergis, “Çocuk doğar doğmaz baba olunmuyor. Onu anladım ben. Baba olmak sonradan öğrenilen bir şey. Anlatılmakla öğrenilecek bir şey değil” dedi.

Çocuğu ile birlikte Sırpça öğrenmekte olduğunu da anlatan Can Yaman, ticari işlerle de uğraştığını anlattı.

Tekne ile tur organizasyonları yaptığını anlatan Can Nergis, yurt dışından da gelen tur işlerini sürdürdüğünü anlattı. Nergis, 4 teknesi olduğunu ve Göcek ile Bodrum’da kiraladığını anlattı.

Kutsal Kavga Adanış isimli filmde rol aldığını anlatan Can Nergis, filmin 2020 yılında vizyona gireceğini söyledi.