Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ın Zeynep Komiseri yıllar sonra rol model oldu!

Arka Sokaklar’ın Zeynep Komiseri yıllar sonra rol model oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, bir dönem Arka Sokaklar dizisinde Zeynep komiser olarak ekranlarda boy gösteriyordu.

Arka Sokaklar’dan sonra Fatih isimli dizide kısa süre rol alan Gamze Özçelik, ardından uzun süre ekranlardan uzakta kaldı.

Şimdilerde sosyal projeleriyle adından söz ettiren Gamze Özçelik, Afrika’nın birçok ülkesinde sosyal çalışmalar yaptı. En son da Suriye’de muhaliflerin yer aldığı İdlib’e giderek buradaki çocuklara moral verdi.

Bu günlerde birçok gencin rol modeli haline gelen Gamze Özçelik için ünlü manken Didem Soydan da hoş bir mesaj yayınladı.

Didem Soydan, sosyal medya hesabından Gazme Özçelik’in fotoğrafını paylaştı.

Arka Sokaklar'ın Zeynep Komiseri yıllar sonra rol model oldu! 7

Ünlü manken, instagram’ın hikaye bölümünden yayınladığı kareye, “Canım Gamze Özçelik, seni uzun yıllardır tanıyorum, sevgili ablanla tanışma ve hep beraber sohbet etme fırsatım oldu kaç kere. Muazzam güzelliğe sahiptir Gamze. Konuşurken izlerdim onu hayranlık ve hala hayranlıkla izliyorum onu. Çok güçlü bir kadın. Yardım etmek çok basit gözüküp çok zor sınavlar içeren matematikle sahiptir. Herkesi memnun etmek zordur. Ama ben çok eminim ki onun herkesle değil tek bir güçle bütün olayı. O güç ise Allah ve eminim seni görüyor. Sevgiler içi dışı güzel kadın Gamze Özçelik” notunu düştü.