Ana sayfa Sosyal Medya Asansörde yalnız kalmak isterdim! Mert Yazıcıoğlu’nun unutamadığı söz!

Asansörde yalnız kalmak isterdim! Mert Yazıcıoğlu’nun unutamadığı söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Selim’in youtube programına konuk olan oyuncu çeşitli soruları yanıtladı. Ergenliğinden bu yana bir arkadaşlık sitesine kayıt olmadığını anlatan Mert Yazıcıoğlu, evde kaldığı karantina günlerinde hiç kilo almadığını ifade etti.

Mert Yazıcıoğlu, “10 senedir aynı kilodayım. Herhalde 40 yaşıma gelince belki kilo alabilirim. Hep 70 kiloyum. Bir ara 71’e geldim, dedim ki ‘ne oluyor’. Sonra hemen 70’e döndüm” dedi.

3 yıl önce internette okuduğu bir yorumu unutmayan oyuncu, “Bu çocuk ile asansörde yalnız kalmak isterdim” şeklindeki yoruma şaşırdığını belirtti. Ayrıca “Annem ile tanıştırmak istediğim bir çocuk” şeklindeki yorumu da unutmamış.

Oyuncu, gençlik dizileri arasında başrolünde yer aldığı Aşk 101’in en sevdiği dizisi olduğunu belirttikten sonra Stranger Things, Kavak Yelleri ve Hayat Bilgisi’ni çok sevdiğini anlattı.

Yazıcıoğlu, “Hayat Bilgisi’nin fanıydım. O kadar fanıydım ki,Ümit Erdim ile komşuyum. Sırf o yüzden bu siteye taşındım. Bahçeden sürekli onların hayatlarını izliyorum” diyerek gülümsetti.