Ana sayfa Yabancı Dizi Asıl kaos şimdi başlıyor! La Casa de Papel 4. sezonu olay!

Asıl kaos şimdi başlıyor! La Casa de Papel 4. sezonu olay!

tarafından ker_def

Netflix, Brezilya’nın Sau Paulo şehrinde düzenlenen ve 3,500’den fazla hayranın katıldığı Comic-Con Experience panelinde La Casa De Papel’den sürpriz bir video paylaştı. Dizinin başrol oyuncuları Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Stockholm), Pedro Alonso (Berlin), Darko Peric (Helsinki) ve Rodrigo de la Serna’nın (Palermo) da yer aldığı videoda dizinin geri dönüş tarihi açıklandı.

La casa de papel 4. Kısım 3 Nisan, 2020 Cuma tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te! La casa de papel hakkında daha fazla bilgi için dizinin Instagram, YouTube ve Twitter hesaplarını ve #LCDP4 hashtagini takip edin.

La Casa de Papel Hakkında:

“Profesör” takma adlı gizemli bir adam akla gelebilecek en büyük soygunu planlar: İspanya Kraliyet Darphanesi’nden 2,4 milyar avro çalmak. İddialı planını gerçekleştirmek için ise kaybedecek bir şeyi olmayan ve farklı yeteneklere sahip sekiz kişiyi seçerek bir çete kurar.

Önceden belirlenen kurallara bağlı kalmakta soyguncular, direniş gösteren rehineler ve karşılaştıkları şiddete rağmen amaçlarına ulaşarak parayla kaçmayı başarırlar.Ancak, aralarından biri tutuklandığında mutlulukları yarım kalır ve hedefi daha da büyüterek İspanya Bankası’nı soymak üzere tekrar bir araya gelirler.