Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bambaşka yüzünü gösterdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bambaşka yüzünü gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5 sezondur atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizide Hızır Ali Çakırkeyli karakterine hayat veren oyuncu Yalçın Hafızoğlu, Dizi TV programına konuk oldu.

150 bölümü geride bırakan dizinin dikkat çeken genç isimlerinden olan Hafızoğlu, bir şeyleri kutlarken hep hüzünlendiğini söyledi. Oyuncu, “Çünkü o gidecek, o an da gidecek. O anda kalmak isterim, kaybolmak isterim içinde. Onlar gelir aklıma hep hüzün olur bir tarafımda. 150 bölüm ne demek, 5 yıl” diye konuştu.

EDHO’nun karakterleri hikaye sebebiyle sert karakterler. Ancak sette oyuncular arasında müthiş uyumlu bir tablo ve eğlenceli anlar yaşanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bambaşka yüzünü gösterdi! 7

Yalçın Hafızoğlu, “Biz çok eğleniyoruz burada. Yunus abi ile, Ozan abi ile, Oktay abi ile… Bizim bayağı gırgır şamata gibi geçiyor.Dışarıda bizi çok sert, mesela biri fotoğraf çektirmeye geliyor çok sert. Biz öyle değiliz. Çok eğleniyoruz, çok gülüyoruz” diye konuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ‘eniştesi’ olarak nam salan Hakan Karsak da izleyicilere teşekkür etti.

Karsak, “Sonsuz teşekkürler. Bize o kıymetli zamanlarını ayırıp, televizyonun karşısında seyredip, gerek dışarıda, gerek sosyal medyada hiçbir şekilde yalnız bırakmadıkları için en büyük teşekkürü onlara ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Sevil Akı da seyirci olmasa bu işi yapamayacaklarını ve en büyük tebriğe hak edenin de seyirciler olduğunu belirtti.