Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Eda Ece’nin mutlu olduğuna bakmayın, çok dertli!

Yasak Elma’da Eda Ece’nin mutlu olduğuna bakmayın, çok dertli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisindeki Yıldız Argun karakteri Eda Ece için büyük bir sıçrama tahtası oldu. Ünlü oyuncu, kariyerinin en hızlı yükselişini bu rol sayesinde elde etti. 3. sezonuyla ekranda boy gösteren Yasak Elma dizisinin 120 ile 150 dakikaya kadar varan süresi ise tüm ekibi zorluyor.

Youtube’da yayınlanan Aslı Şen’in programına konuk olan Eda Ece, sette yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi. Yıldız karakterinin kariyerinde çok özel bir yerinin olduğunu anlatan oyuncu, dizinin kendisine sağladığı artıların farkında.

Ancak, 120 hatta 150 dakikalık bölümler dahi teslim ettiklerini her hafta bir film çekiminin yapıldığını anlatan Eda Ece, bunun arkasında büyük bir emek olduğuna da dikkat çekti.

Uzun çalışma sürelerinden şikayetçi olan Eda Ece, “Çok yoğun çalışıyoruz biz. Sabah 9 akşam 9, mesela 12 saat kuralı ile çalışıyoruz. Bizim şirketi onu kolluyor.12 saat kuralı var ama biz, sahnenin ortasındaysak bırakıp gitmiyoruz. Bir şey olduğu zaman, kaset yetişecek ise over time’a kalıyoruz. 15 saat desen… Sabah 9, akşam 9, bir kaç saat uzasa gece 12… Başka hiçbir şey yapmana vakit kalmıyor. Sinema filmleri 105 dakika maksimum. Diziler 120-130 dakika. Biz en son 150 dakika teslim etmişiz” diye konuştu.

Haftada 2 gün izin yaptıkları zaman da diğer 5 günün çok sıkıştığını ifade eden Eda Ece, “120 dakika haftada teslim etmek, çok ciddi bir dakika sayısı. Yarıya düşürse belki biz de daha insancıl çalışabiliriz” açıklamasında bulundu.

Ece, dizinin senaryosunu yazmanın da bu ortamda çok zor olduğuna değindi. Yasak Elma’nın haftalık yazımında tam olarak 19 bin kelime kullanıldığını da hatırlatalım.