Ana sayfa Kadın Haberleri Aşk 101 ve Elimi Bırakma’dan sonra Alina Boz’un canına tak etti!

Aşk 101 ve Elimi Bırakma’dan sonra Alina Boz’un canına tak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elle Dergisine açıklamalarda bulunan Alina Boz, kendisi hakkında konuşmakta zorlanıyor. Bunu yaparken de kendisini garip hissettiğini belirten ünlü oyuncu, çekingen tavırlarıyla da dikkat çekiyor. Koranavirüs pandemesi sürecinden birçok şey öğrenen oyuncu, “Sanırım özellikle bu dönemde hayatın ne olursa olsun devam ettiğini ve insanların yorumundan çok içinden geleni yapmanın kıymetli olduğunu öğrendim” diye konuştu.

Evde kaldığı dönemde hayallerin rafa kalktığını ve sevdiklerinden uzaklaştığını hatırlatan Alina Boz, ancak hayatın farklı bir şekilde de olsa devam ettiğini belirtti. “Her şey çok hızlı değişebiliyor” diye konuşan Alina Boz, anın tadını çıkartmanın da önemli olduğunu vurguladı.

Alina Boz, şöyle konuştu: “Bazen hayatta tek bir doğru varmış gibi görünüyor ve siz o doğru karşısında ‘ben yanlışım’ der yıkılabilirsiniz. Hepimiz yıkılıyoruz, bir şeyler ters gidiyor, heveslerimiz kayboluyor. Fakat bu kısacık ömürde kimse ‘yanlış’değildir. Herkes sadece farklıdır.”

Çocukluğunda tiyatroya hep ilgisinin olduğunu anlatan Alian Boz, bir dönem Rusya’da yaşadı. Rus bir anni ile türk bir babanın kızı olan Alina Boz, farklı kültürleri tattı. Ailesinin Türkiye’ye yerleşince sosyalleşmesi için ünlü oyuncuyu tiyatro kursuna göndermesi aslında geleceğini de çizmiş oldu.

Aşk 101 ve Elimi Bırakma'dan sonra Alina Boz'un canına tak etti! 7

Alina Boz, “Çocuk oyunlarında oynadım. Sonra da halam beni bir ajansa yönlendirmesiyle serüven başladı” diyerek oyunculuğa ailesinin desteği ile atıldığını anlattı.

Kendisine hedefler koymayan, hayatı akışına bırakan birisi… Lisede okuduğu dönemde Paramparça dizisinde rol alması hayatını tümden değiştirdi.

Alina Boz, tiyatrodan kopmak istemediğini de fark etti. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü sınavlarda başarılı olarak kazandı. Ancak okula henüz başlayamadı, sebebi de art arda gelen dizi projeleri.

Alina Boz, “Dizi varken okumak gerçekten zor. Sanırım bu benim hayattaki sınavlarımdan bir tanesi, lisede de böyle olmuştu” dedi.

Üniversiteye başlayamamanın sıkıntısı içindeki Alina Boz, Aralık ayında Elimi Bırakma dizisi final yapınca, farklı planlar kurdu. Ancak pandemi dönemi tüm planlarını değiştirdi.

Alina Boz, 21 yaşında ve kendisini bildiğinden bu yana da hep setlerde. Oyuncu, “Setlerden de öğrendiğim çok şey var elbette ama bazen uzaklaşıp insan sadece kendini, ruhunu beslemek için fırsat arıyor. Henüz o fırsatı tam anlamıyla bulamadım” diye konuştu.