Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 1 Haziran Pazartesi 102. bölümde Vasu, Dhruv’u vuracak mı?

Aşk Bir Rüya 1 Haziran Pazartesi 102. bölümde Vasu, Dhruv’u vuracak mı?

tarafından ker_def

Hint dizisi Aşk Bir Rüya, haftanın 7 günü ekranda yer alıyor. 1 Haziran Pazartesi günü dizinin 102.bölümü Kanal 7’de yayınlanacak. Bu bölümde Pandey ailesini bekleyen bir tehlike var. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Vasu Bihan’ı vurunca vicdan azabına dayanamaz ve evi terk eder. Yaşanan kötülükleri geride bırakmak isteyen Pandey ailesini ise yeni bir tehlike bekler.

Dhruv Thapki’yi kaçırır ve bir depoda hapseder. Bihan ve ailesi onların peşine düşer fakat hiçbir yerde bulamaz. Thapki sonunda Bihan’a ulaşmayı başarır fakat Dhruv bunu anlayınca ailesine bir tuzak kurar. Kurtulmayı başaran Vasu eline silah alır ve Dhruv’u vurmaya kalkar.

Fakat Bihan annesinin elini çevirim kendisini vurmasını sağlar. Apar topar hastaneye kaldırılan Bihan hayati tehlikeyi atlatır. Bunca olaydan sonra vicdan azabı çeken Dhruv ve Vasu evi terk eder. Eski günlerin özlemini çeken Pandey ailesini ise yeni bir tehlike bekler. Bu büyük tehlike ne?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan