Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 1 Temmuz Çarşamba 132. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 1 Temmuz Çarşamba 132. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 1 Temmuz Çarşamba tarihli 132. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detayını videodan izleyebilirsiniz.

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında… Peki dizinin Salı günü yayınlanan 131. bölümünde neler yaşanmıştı? İşte detaylar: Thapki, kendisi gibi giyinir ve Kuşi’nın karşısına çıkar. Kuşi, korkudan ne yapacağını şaşırır. Kabir ise yavaş yavaş Thapki’den etkilenmeye başlar.

Bir Vani olarak bir Thapki olarak Kuşi’nin karşısına çıkan Thapki, Kuşi’nin aklı ile oynar. Kuşi, ölen Thapki’nin kendisine mesaj verdiğini düşünür ve çok korkar. Hepsinin Thapki’nin planı olduğunu anlamaz. Thapki, Kuşi’den intikamını almayı başarsa da ormanda tuzağın içine düşer. Bihan ve Kabir onu bulmak için savaş verir. Öte yandan Şada, Adeti ile uğraşmaya devam eder. Adeti son günlerde kendini hiç iyi hissetmez. Sürekli unutkanlık yaşan Adeti’ye Şada ne yapıyor?

Dizinin genel hikayesi:
Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan