Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinin büyük sınavı yaklaştı!

Bay Yanlış dizisinin büyük sınavı yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Özge Gürel enerjisi ile Bay Yanlış dizisini sırtlıyor… İki ünlü isim Dolunay’dan sonra birbirlerine daha uyumlu gözüküyor. Bay Yanlış dizisinin ilk bölümü geçen Cuma günü yayınlandı.Ancak aldığı reytingler beklentilerin çok altında kaldı.

Bay Yanlış, 2. bölümü ile 3 Temmuz Cuma günü büyük bir sınava çıkacak.Dizinin reytinglerini yükseltmesi bekleniyor. Ancak bir düşüş yaşanır ise bu ekip adına son derece sıkıntılı bir durum olacaktır.

Bu kadar büyük yatırım yapılan Bay Yanlış dizisinin 5 ve üzeri reyting alması beklenirdi. Ancak 3’lü reyting oranları ile başlangıç yapan Bay Yanlış, bir sıçrama yapmak zorunda.

Fox TV’nin yaz ekranındaki iddialı dizisi Bay Yanlış’a Can Yaman ve Özge Gürel hayranlarından adeta sınırsız bir destek var. Dizinin iyi performans göstermesi için sosyal medyadan ellerini geleni yapıyorlar. Dizinin biraz daha iyi reyting olması ise senaryonun izleyiciye sıcak gelmesi ile mümkün olacağı da ortada.

Bay Yanlış 2. bölümden itibaren aşk kıvılcımlarının da ortaya çıkacağı anları ekrana taşıyacak. Belki de romantizm rüzgarına kapılması dizinin de reytinglerinde yukarı yönlü bir kıpırdama yaratabilir.

İşte Bay Yanlış dizisi 2.bölüm 2. fragmanı: