Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 19 Şubat Çarşamba 2. bölümde düğünde büyük kriz!

Aşk Bir Rüya 19 Şubat Çarşamba 2. bölümde düğünde büyük kriz!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yeni bir dizi izleyicilerle buluşuyor. Aşk Bir Rüya isimli dizinin ilk bölümü 18 Şubat Salı akşamı saat 21.30’da yayınlanacak. Bıçak Sırtı’nın finalinin ardından Kanal 7, yeni Hint dizisi ile boşluğu dolduruyor. Aşk Bir Rüya isimli dizinin 19 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 2. bölümünde Diwakar düğünden vazgeçiyor. İşte 2. bölümde yaşanacakların detayı:

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki ve Diwakar’ın düğün töreni için hazırlıklar başlar. Thapki düğün ritüellerini tamamlar. Fakat Diwakar son anda evlenmekten vazgeçer. Thapki’nin ailesi Diwakar’ı bu kararından döndürebilecek mi?

Thapki Diwakar’ın arkadaşlarıyla tanışır. Diwakar, Thapki’nin kekemeliği yüzünden arkadaşlarına mahcup olur. Thapki ise Diwakar’la evleneceği için çok heyecanlıdır. Düğün günü geldiğinde Thapki’nin evinde büyük bir telaş yaşanır. Diwakar ise Thapki’yi sürekli tersler.

Düğün ritüelleri tamamlanırken Diwakar bir anda Thapki ile evlenmek istemediğini söyler. Ailesi Thapki’ye hakaret eden Diwakar’ı vazgeçirmeye çalışır. Diwakar Thapki’yle evlenmeye razı olacak mı?

Aşk Bir Rüya 19 Şubat Çarşamba 2. bölümde düğünde büyük kriz! 8

Dizinin genel hikayesi:

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Aşk Bir Rüya 19 Şubat Çarşamba 2. bölümde düğünde büyük kriz! 9

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan