Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada isyan edilen olay Arka Sokaklar dizisinde hicvedildi!

Sosyal medyada isyan edilen olay Arka Sokaklar dizisinde hicvedildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –14 sezondur ekranda yer almakta olan Arka Sokaklar dizisi, gündemi de takip eden yapımlardan birisi. Dizinin senaryo yazarları zaman zaman günlük hayata dokunan sahnelerle eleştirilerini dizi yoluyla aktarıyor.

Bu eleştirilerden birisi de geçtiğimiz cuma günü yayınlanan 542. bölümde yaşandı. Aslında bu sahne neden dizinin 14 sezondur ayakta olduğunu, neden hala birincilikler alarak çok iddialı yapımları geride bıraktığını da özetliyor.

Sosyal medyada geçtiğimiz haftalarda bekçiler ile ilgili şikayet yer almıştı. Bekçilerin sokaklardaki davranışlarına yönelik yapılan bu eleştiriler, Arka Sokaklar dizisinde de resmedilerek yetkililere aslında bu meseleye önem vermeleri konusunda bir uyarı da yapılmış oldu.

Polis Arda ile sevgilisi Şükran’ın 14 Şubat Sevgililer Günü’nü araçları içinde kutladığı anda cama tıklayan bekçilerin tavırları dikkat çekti. Arda’nın “Bunlar da yeni çıktı” sözü aslında vatandaşın da daha önce sosyal medyada şikayet ettiği türden bir tepkiydi.

“Neden özel hayata karışıyorsunuz?”…
“Suç unsuru mu gördünüz hayırdır?”…
“Ne hakkın var insanları rahatsız etmeye?”..

Şeklindeki sözler ise aslında sosyal medyada sorulan ve bekçilere yönelik yetkilileri uyarma tavrına bir göndermeydi. Ancak bu sahnelerin ardından bekçileri kötü göterdiği nedeniyle diziye yönelik şikayette bulunan ve bu sahneleri eleştiren mesajlar da sosyal medyada yer aldı.

İşte Arka Sokaklar dizisinde bekçilere yönelik eleştirel sahne: