Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 21 Mayıs Perşembe 92.bölümde

Aşk Bir Rüya 21 Mayıs Perşembe 92.bölümde

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanan Hint dizisi Aşk Bir Rüya, izleyicilerle 92. yeni bölümüyle buluşacak. 21 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Dhruv, Thapki’yi kaçırıyor. Aşk Bir Rüya’da bu akşam Dhruv Bihan’ı bahane ederek Thapki’yi kaçırır. Dhruv’un niyetini anlayan Thapki Bihan’a ulaşmaya çalışır. Bihan Thapki’yi bulabilecek mi?

Dhruv, Thapki’ye Bihan’ın tehlikede olduğunu söyleyerek onu kaçırmayı planlar. Arabaya binen Thapki aynadan Bihan’ın eve girdiğini görür ve Dhruv’a söyler. Fakat Dhruv ona aldırmaz ve arabayı hareket ettirir.

Thapki’yi bir depoya getiren Dhruv, ona artık kendisinin izni olmadan hiçbir yere gidemeyeceğini söyler. Dhruv’un niyetini öğrenen Thapki bir anda yere yığılır. Bihan ise her yerde Thapki’yi arar. Thapki’nin Dhruv’la evden çıktığını öğrenen Bihan’ın içi rahatlar. Thapki Dhruv’un kırdığı telefonu tamir etmeyi başarır ve Bihan’ı arar. Thapki Dhruv gelmeden Bihan’a ulaşabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan