Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 22 Temmuz Çarşamba 152. bölümde Tina’ya ne olacak?

Aşk Bir Rüya 22 Temmuz Çarşamba 152. bölümde Tina’ya ne olacak?

tarafından ker_def

Aşk Bir Rüya dizisinin 22 Temmuz Çarşamba günün yayınlanacak olan 152. yeni bölümünde Tina yaralanacak mı? Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına dair detayları haberimizde görebilirsiniz.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki Bihan’ın hafızasını yeniden kazanması için bir tiyatro oyunu hazırlar. Şankar ve Şada ise onun başarısız olması için elinden geleni yapar. Şada ve Şankar başarılı olacak mı?

Thapki Şada ve Şankar’ın yıllardır oynadıkları oyunu öğrenince Pandey ailesinin evinden gitmekten vazgeçer. Bihan’ın hafızasını yeniden kazanması için uğraşan Thapki kızlarıyla birlikte bir tiyatro oyunu hazırlar.

Bihan ile geçmişte yaşadıklarını kısa bir oyun halinde sergileyen Thapki’nin planı Bihan’ın zihninde bazı olayların canlanmasını sağlar. Şada ve Şankar ise Thapki’yi mağlup etmek için Tina’ya bir tuzak kurar. Tina’ya büyük bir zarar vermeyi düşünen ikili başarılı olabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik