Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 7 Mayıs Perşembe 78. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 7 Mayıs Perşembe 78. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 7 Mayıs Perşembe tarihli 78. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk detayları videoda bulabilirsiniz. Thapki Bihan’ın suçsuz olduğunu ispatlamak için elinden geleni yapar. Balu ise ölümün eşiğine gelir. Balu ölecek mi?

Thapki’nin avukat olarak mahkeme salonuna girmesi başta Bihan olmak üzere herkesi şok eder. Vasu Bihan’ı savunduğu için Thapki’ye çok kızar fakat onu kararından döndüremez. Bihan ise Thapki’nin kendisi için yaptıklarını görünce çok mutlu olur.

Thapki Bihan’ın suçsuz olduğunu, olay yerinde üçüncü bir kişinin olma ihtimalini mahkemeye anlatır. Thapki’ye hak veren hakim polislerden olayın tekrar soruşturulmasını ister. Öte yandan Balu’nun durumu kötüleşir. Bunu duyan aile üyeleri hastaneye koşar. Balu ölecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Dizinin genel hikayesi: Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan