Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ve Can Yaman’ın dizisinde harika gelişme!

Özge Gürel ve Can Yaman’ın dizisinde harika gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Dizi yapımcıları set çalışmaları konusunda adeta ikiye bölündü. Kimi diziler erken final yaparak sezonu tamamladı.Kimi diziler çekimlere devam ediyor. Bazı dizilerin yapımcıları ise kararsız kaldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle dizi piyasasının sıkıntılı olduğu bu günlerde güzel haber Can Yaman ile Özge Gürel’i buluşturan Bay Yanlış dizisinden geldi. Dizinin hayranları sette çalışmaların ne zaman başlayacağını bekliyor.Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre ilk olarak 21 Mayıs’ta afiş çekimleri gerçekleştirilecek. Oyuncular ilk kez bir araya gelecek.

Ramazan bayramının bitişinin hemen ardından 28 Mayıs tarihinde sette çalışmalar başlayacak. Senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yapacak. İstanbul’da başlayacak olan çekimler içi Ege’ bölgesine de gidilecek. Bay Yanlış dizisi, Fox TV’de yayınlanacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok oyuncunun isteksiz olduğu, yapımcıların net planlar yapamadığı bu ortamda Gold Film imzalı Bay Yanlış dizisinin çalışmalara başlaması önemli bir adım.

Dizi sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da heyecanla bekleniyor. Hem Can Yaman hem Özge Gürel’in yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olduğu biliniyor.

ENGLISH – – ESPAÑOLA  – – PORTUGUÊS